Cautare:
ContactServiciiDespre noi Home
 
 
Angajamentul prioritar, al S.C. NECESAR PROD S.R.L. Braila, este acela de a asigura cerintele de calitate si de mediu,
corelate cu respectarea legilor in vigoare, in scopul de a indeplini asteptarile clientilor nostri.

S.C. NECESAR PROD S.R.L. Braila isi propune sa actioneze continuu, pentru realizarea urmatoarelor obiective permanente :
* Sa intretina o cultura a organizatiei orientata spre imbunatatirea continua a serviciilor realizate, astfel incat gradul de satisfactie al clientilor nostri sa creasca in mod constant.

* Sa respecte legislatia in vigoare si reglementarile tehnice, astfel incat sa indeplineasca toate cerintele de calitate-mediu, impuse in domeniul instalatiilor pentru constructii.

* Sa asigure o continua dezvoltare a infrastructurii, care sa devina cat mai performanta, resurse materiale de buna calitate, personal specializat, instruit si educat pentru asigurarea satisfactiei clientilor nostri, in conditii de eficienta economica si de profit.

* Sa ofere servicii cu un raport calitate/pret cat mai bun, in termene optime, corelate cu respectarea legalitatii. Sa asigure proiectarea, implementarea si certificarea sistemului calitatii integrat conform SR EN ISO 9001:2001 si SR EN ISO 14001:2005 si evaluarea constanta a eficientei sistemului de management integrat calitate-mediu.

* Sa asigure prevenirea poluarii si a impacturilor de mediu si sa īntreprinda actiuni de constientizare a īntregului personal pentru ca acesta sa aiba īn permanenta, īn centrul atentiei, īn īndeplinirea sarcinilor ce īi revin, respectarea legislatiei si a celorlalte reglementari relevante, generale si de mediu, aplicabile activitatilor noastre.
   ©2005 Necesarprod. All rights reserved.