Cautare:
ContactServiciiDespre noi Home
 
 
Prin contractele incheiate, S.C. NECESAR PROD S.R.L. asigura o perioada de garantie de buna executie, de minimum 12 luni de la data punerii in functiune, si ofera servicii de intretinere a instalatiilor in exploatare.

Capacitati si competente de executie

Activitatea de executie a instalatiilor pentru constructii, pe care o desfasoara societatea noastra, cuprinde toata gama instalatiilor: gaze, termice, sanitare, alimentari cu apa si canalizare, ventilatii climatizare.

In instalatiile in care se solicita realizarea incalzirii si a climatizarii, societatea monteaza centrale de climatizare, centrale termice, ventiloconvectoare.

Pentru lucrarile pe care le executam avem posibilitatea sa asiguram toata gama de materiale, de echipamente si de forta de munca necesare pentru finalizarea lucrarilor, pana la stadiul de punere in functiune. La solicitarea clientilor, societatea executa si lucrari in care poate folosi materialele aprovizionate de acestia, cu conditia ca aceste materiale sa corespunda calitativ pentru realizarea instalatiilor in cele mai bune conditii.

Lucrarile se executa sub indrumarea directa a specialistilor societatii si a unui responsabil tehnic cu calitatea, atestat de MDRT. La finalizarea lucrarilor, clientul primeste cartea tehnica a constructiei, pentru instalatia executata, care cuprinde proiectul tehnic si caietul de sarcini, avizele si autorizatiile obtinute, procesele verbale intocmite pentru diversele stadii: lucrari ascunse, probe, faze determinante, receptie.

Proiecte pentru constructii

Proiecte pentru instalatii diverse pentru constructii :
termice, sanitare, alimentari cu apa si canalizare, ventilatii climatizari.

Proiectele sunt calculate astfel incat sa asigure confortul clientilor casnici sau cerintele specificate ale clientilor din domeniul industrial.

Avize de specialitate

In proiectare, acolo unde o impun reglementarile legale [n vigoare, societatea noastra va ofera servicii de obtinere a tuturor avizelor tehnice de la proprietarii de gospodarii subterane, servicii de obtinere a avizelor de specialitate de la verificatori de proiecte atestati de Ministerul Dezvoltarii Regioanle si Turismului (MDRT), servicii de obtinere a certificatului de urbanism si a autorizatiei de construire emise de autoritatile locale, servicii de obtinere a avizelor de la diverse institutii publice, de exemplu Inspectoratul pentru Constructii, Inspectoratul Judetean de Politie Serviciul Circulatie, Directia Judeteana pentru Cultura si Patrimoniu Cultural National sau altele.

Proiecte pentru instalatii de gaze

Societatea noastra elaboreaza proiecte pentru instalatii de gaze cu presiunea pana in 6 bari, respectiv pentru regimuri de presiune joasa, redusa si medie.

In cadrul contractului de proiectare, va oferim consultanta pentru stabilirea aparatelor de utilizare a gazelor, pentru definirea cerintelor dumneavoastra si pentru alegerea utilajelor care sa indeplineasca aceste cerinte.

Proiectarea este realizata de instalatori autorizati de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) gradul ID.

Executia instalatiilor de gaze

Pentru executarea instalatiilor de gaze, societatea are instalatori autorizati ANRE gradul III si sudori autorizati ISCIR [n otel si polietilena. Executia lucrarilor se realizeaza [n otel, cu aparate de sudura electrice si cu flacara oxi-acetilenica, sau [n polietilena de [nalta densitate (PEHD), cu aparatele de sudura prin electrofuziune si prin sudura cap la cap, toate aflate [n dotarea societatii.

Executie instalatii termice

Pentru executarea instalatiilor termice, avem dotarea necesara si personalul calificat pentru realizarea instalatiilor din polietilena cu insertie de aluminiu(PEXAL), polipropilena cu insertie de aluminiu, otel, cupru. Instalatiile termice le putem echipa cu corpuri de incalzire din fonta, otel sau aluminiu, generatoare de aer cald.

Societatea executa echiparea centralelor termice cu cazane pana la 400 KW, activitate autorizata de ISCIR. De asemenea, echipam centralele termice cu toate echipamentele necesare : distribuitoare-colectoare, vase de expansiune, pompe de circulatie, aparatura de masura si control, cosuri de fum.

Instalatiile sanitare

Instalatiile sanitare interioare le putem executa din polietilena, polipropilena, policlorura de vinil (PVC), otel zincat, cupru. Realizam, de asemenea, echiparea instalatiilor sanitare cu orice fel de obiect sanitar: lavoare, bideuri, pisoare, vase de WC, cadite de dus si cazi de baie, inclusiv cele dotate cu hidromasaj, tip jacuzzi, baterii si armaturi sanitare, accesorii diverse ca oglinzi, etajere, cuiere etc.

In domeniul alimentarii cu apa si al canalizarii, societatea executa bransamente si retele de apa din polietilena, monteaza si echipeaza camine de apometru, executa racorduri si retele de canalizare din PVC si fonta, monteaza camine de canalizare, camine de vane, statii de pompare ape uzate.
   ©2005 Necesarprod. All rights reserved.